***       Водещите вечерни новини       на 24 февруари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 24 февруари 
Коментари Харесай

Водещите новини! В Русия продължават антивоенните протести и полицейските арести. Швеция ще изпрати 10 „Леопард“- а в Украйна


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 24 февруари   

 

Продължават антивоенните митинги и полицейските арести в Русия.

Най-малко шестима души бяха задържани в Санкт Петербург, съобщи Би Би Си.

Задържанията станаха по време, когато десетки души се събраха пред паметника на украинския стихотворец от ХIХ век Тарас Шевченко във втория по величина град в Русия. Някои от хората носеха плакати с антивоенни лозунги и украински флагове.

Петима участници в антивоенни митинги бяха арестувани в източния град Барнаул.

В югозападната Нижненовгородска област бе задържан депутатът от Народното събрание на град Викса Дмитрий Мочалин. Той държеше афиш с надпис: Мир на Украйна. Войниците – вкъщи.  

***

Швеция ще достави на Украйна 10 танка " Леопард 2 " и системи за противовъздушна защита " Хок " (HAWK) като част от 11-ия пакет с военна помощ, съобщи Ройтерс, базирайки се на шведското държавно управление.

***

„ За какво ли изобщо им дадохме книжовност и просвета, и духовност…?

Да върнел русия в „ историческите ѝ граници “ желал оня с обувките на платформи. Добре, аз персонално нямам нищо срещу – ето ѝ ги „ историческите граници “ – на водещата снимка; да връщат. 

То така и така толкоз доста нации в тая федерация си мечтаят да пристигна денят, в който ще я изоставен. А и с държанието си и идната загуба на войната диктаторът с повдигнатите обувки и ботокса тика нещата към разпад по този начин или другояче “.

***

„ Загубите поради отлагането ни от влизането в еврозоната засягат всички спомагателни благоприятни условия. Членството в еврозоната значи понижаване на лихвите по заемите, намаляването на транзакционните такси, както и по-бързо увеличение на приходите у нас “.

***

Плочите с надписа от паметника на Съветската войска би трябвало да бъдат отстранени. Те съставляват заплаха за преминаващите жители. Това оповестиха от Столична община. 

***

„ Мотивира ме моята неотстъпчивост към войната. Мотивира ме речна на Путин, който втвърди тона в тази война, както и дейностите на госпожа Митрофанова, която сервира цветя на този монумент в навечерието на годишнината от войната. Спонтанно взех решение, че би трябвало да направя нещо, да изразя своите оскърбление и отвращение ”, сподели пред камерата на NOVA Светлозар Раянов. Той работи като преводач от немски език.

***

„ Решението на ЦИК сътвори огромна заплаха за точното и вярно отчитане на резултатите и даде доста предпоставки за злоупотреби ”, разяснява някогашният народен представител от “Демократична България ” и някогашен правосъден министър Надежда Йорданова, която е един от вносителите на жалбата.

***

Имаше действителни проекти за покушението ми в Лондон, когато трябваше да участвам на премиите БАФТА. Това сподели българският проверяващ публицист Христо Грозев, предава bTV.

„ От няколко правоохранителни организации в Европа получих информация, че има действителни проекти за покушението ми. Помолиха ме да не задавам повече въпроси, тъй като следствието още тече “, сподели Грозев.

По думите му лицето на съветските спецслужби във кино лентата „ Навални “ е същото като това на армията – грубо, само че не доста умело.

***

Приятелката на Семерджиев, Ева Йорданова съобщи пред съда, че в никакъв случай не го е виждала да използва опиати. Делото за злополуката, породена от Георги Семерджиев на бул. „ Черни връх “, в която починаха две млади дами, продължи и през днешния ден с разпит на още очевидци, написа " Телеграф ".

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР